Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Pachete » Pachetul Custom premium

Pachetul custom premium

Se adreseaza atat femeilor care sunt definite de un anumit stil pe care cu greu il gasesc pe piata, cat si femeilor care vor sa se reinventeze si sa experimenteze tinute si stiluri vestimentare reprezentative personalitatii  lor si diferitelor situatii.
Pachetul costum premium se bazeaza pe un nivel crescut al serviciilor de personalizare, fiind mai degraba un concept de “fashion boutique”, adaugand un important element de noutate: posibilitatea scanarii 3D si a realizarii unui manechin, copie fidela a corpului, la scara de 1:1.

Pachetul ofera diferite optiuni atent adaptate nevoilor clientelor noastre pentru care atat timpul, cat si stilul vestimentar sunt aspecte importante in viata de zi cu zi. Clientele noastre au posibilitatea de a avea o creatie vestimentara unica, creata de la 0, fie beneficiind de consilierea designerilor nostri, fie pornind de la diferite schite si modele pe care acestea le au in vedere.  Dupa ce s-a ales creatia vestimentara care urmeaza a fi produsa, urmeaza alegerea materialelor dintr-o varietate de optiuni, atat cele aflate pe stoc, cat si din diferite cataloage disponibile, calitatea premium fiind caracteristica principala a tuturor materialelor folosite.

Dupa ce aceste aspecte au fost stabilite, clientele pot opta pentru metoda clasica a preluarii dimensiunilor, realizarii tiparului si una sau 2 probe pana la predarea produsului finit.

Celelalte 2 metode vizeaza tehnologia scanarii 3D si realizarea unui manechin dupa dimensiunile exacte ale clientei, care poate opta pentru una dintre cele 2 variante, in functie de disponibilitate:


Scanarea

a. Se realizeaza scanarea electronica o singura data  (daca ulterior se modifica dimensiunile, acestea se introduc in programul de scanare si se modifica automat ), se face tiparul dupa scanare, se realizeaza produsul , iar clientul trebuie sa se prezinte la sediu pentru o singura proba.

b. Se realizeaza scanarea electronica o singura data  (daca ulterior se modifica dimensiunile, acestea se introduc in programul de scanare si se modifica automat ) , se face tiparul dupa scanare , se realizeaza manechinul, se realizeaza produsul si se trimite catre client, fara ca acesta sa mai vina la sediu pentru proba. Deplasarile clientului la sediu se fac doar daca este necesara alegerea materialului sau discutii privind creatia vestimentara.

Scaner Eva 3D
Scanare corp pentru creare manechinGarantia calitatii Fabro

Politica de personalizare si atentie acordata nevoilor clientelor 

Garantie pe toata perioada utilizarii produselor achizitionate, interventiile ulterioare minore fiind gratuite.

Restituirea integrala a contravalorii produsului in cazul in care acesta nu satisface nevoile clientei (motive legate de croiala sau calitatea materialelor).

Produsele comandate sunt livrate la adresa indicata, in cele mai sigure conditii, taxele de livrare fiind suportate de care producator (pe teritoriul Romaniei).

Manechin personalizat pentru tinute unicat
Creare mancehin personalizat Crare imbracaminte dupa masura  ta


 

Confectionare manechin scan
Tehnologie confectionare manechin

Alegerea tinutei perfecte se face intr-o atmosfera relaxanta, in magazinul-atelier, regim de circuit inchis, doar pe baza de programare, pentru a ne asigura de confortul si atentia maxima acordata clientelor noastre.