Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Accesarea Fabro.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. FABRO HCL S.R.L. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile Fabro.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Fabro         prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Pe baza consimtamântului expres si neechivoc si numai în limitele legislatiei în vigoare, în scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci când legislatia prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre). Pe site-ul Fabro.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S.C. FABRO HCL S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
 
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Fabro.ro numai în scopul declarat al acestui site.
 
Informatiile din contul de înregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor în drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate în baza legii, daca acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
 
S.C. FABRO HCL S.R.L. garanteaza securitatea si confiden?ialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic; nu îsii asuma însa responsabilitatea pentru pierderile de informa?ii cauzate de orice defec?iuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de Fabro.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, S.C. FABRO HCL S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Fabro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
  • dreptul de a cere Fabro.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, în mod gratuit;
  • dreptul de a cere Fabro.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere Fabro.ro sa înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
  • dreptul de a cere Fabro.ro sa înceteze expedierea de mesaje promotionale.
 
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana înscrisa în baza de date prin e-mail sau prin posta. Fabro.ro foloseste masuri de securitate împotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.