Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul Fabro.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Conditiilor de utilizare.
Site-ul Fabro.ro este proprietatea Societatii Comerciale S.C. FABRO HCL S.R.L. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor Conditii de Utilizare precum si orice modificari site-ului Fabro.ro fara o notificare prealabila. Accesând pagina Conditii de utilizare, puteti citi întotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
S.C. FABRO HCL S.R.L.  nu raspunde de con?inutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Fabro.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor în cauza. Sunte?i de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe Fabro.ro sa înceapa imediat dupa îndeplinirea tuturor formalitatilor de înregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optând pentru înregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Fabro.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
 
Protectia datelor cu caracter personal este reglementata în România de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
SC FABRO HCL SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat în registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr.32802. SC FABRO HCL SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site în vederea efectuarii de cumparaturi on-line.
 
În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. FABRO HCL S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
 
În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Comunicarea Electronica
Prin accesarea site-ului Fabro.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei Fabro, clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu aceasta. Comunicarea între cele doua parti (client si societate) se realizeaza în mod electronic, considerându-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Fabro.ro în modalitate electronica, incluzând si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Comunicarea electronica poate fi completata, dupa caz, de cea traditionala.
 
Prin finalizarea comenzii utilizatorul este de acord ca documentele ce însotesc fiecare comanda (factura, certificate de garantie, desfasuratorul comenzii si modul de calcul, etc ) sunt transmise automat si exclusiv, în momentul expedierii comenzii, pe cale electronica pe adresa de email folosita la crearea contului si în contul de utilizator al clientului de pe Fabro.ro. În cazul în care se doreste ca documentele sa fie trimise si în colet, se va mentiona acest lucru la sectiunea "Adauga comentarii" când se plaseaza comanda.
 
Lista tehnicilor de comunicatie la distanta conform Anexei din Ordonanta nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
1.       imprimat neadresat;
2.       imprimat adresat;
3.       scrisoare tipizata;
4.       publicitate tiparita cu bon de comanda;
5.       catalog;
6.       telefon cu interventie umana;
7.       telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
8.       radio;
9.       videofon (telefon cu imagine);
10.    videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
11.    posta electronica (e-mail);
12.    telecopiator (fax);
13.    televiziune (teleshopping).
Drepturile de autor (Copyright)
Întregul continut al site-ului Fabro.ro, incluzând texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. FABRO HCL S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe Fabro.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: office@Fabro.ro
 
Accesarea site-ului
S.C. FABRO HCL S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.
 
Alte informatii
Cei care viziteaza site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, mail-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. În cazul trimiterii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. FABRO HCL S.R.L. dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde în lume, prin orice mijloc.

Responsabilitati privind produsele
S.C. FABRO HCL S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. S.C. FABRO HCL S.R.L. nu îsi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea în orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care S.C. FABRO HCL S.R.L. nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila în cazul în care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate; produsele se pot returna fara a invoca un motiv anume, pentru mai multe detalii vizitati sectiunea « Informatii returnare»
 
De asemenea, S.C. FABRO HCL S.R.L. nu raspunde pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site. Calitatea produselor comercializate prin Fabro.ro cade exclusiv în sarcina producatorilor sau dupa caz a importatorilor.  S.C. FABRO HCL S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila în cazul oricaror neconcordante sau lipsuri în ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. FABRO HCL S.R.L. în maximum 14 zile de la receptionarea produselor.
 
În cazul în care preturile sau alte detalii despre produsele comercializate sunt afisate gresit datorita unor erori tehnice de procesare a informatiilor, Fabro.ro îsi rezerva dreptul de a nu onora comenzile pentru produsul(e) respectiv(e) si de a anunta clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenita prin orice mijloc de comunicare.
Limitari ale responsabilitatii
Site-ul Fabro.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat timp cât sunt disponibile.
Societatea S.C. FABRO HCL S.R.L. nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, în nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
 
S.C. FABRO HCL S.R.L. nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive, de consecinta sau alte daune (incluzând fara limitari pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent daca se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot aparea ca urmare a utilizarii sau a imposibilita?ii de a utiliza materialele disponibile în acest site sau în orice website legat, chiar daca suntem avizati de o astfel de posibilitate, nici fata de orice cerere a unei terte parti.

Litigii
Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara între utilizator si S.C. FABRO HCL S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între S.C. FABRO HCL S.R.L. si clientii sai, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solu?ionat în instanta, în conformitate cu legile române în vigoare.

Declinarea responsabilita?ilor
Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putând diferi de imagini în orice mod, în ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare între cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului în sine.
Singura obligatie a S.C. FABRO HCL S.R.L., fata de orice client, în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este rambursarea sumelor încasate de societate de la clientul respectiv. Produsele comandate pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii. Acestea trebuie sa fie returnate în ambalajul original si în aceleasi conditii în care au fost livrate. În caz contrar, S.C. FABRO HCL S.R.L. îsi rezerva dreptul de refuza returnarea. În cazul acceptarii returului,  S.C. FABRO HCL S.R.L. se obliga sa returneze contravaloarea produselor returnate în termen de 30 zile sau orice alt produs dorit la schimb. Dupa caz, cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client sau comerciant.
S.C. FABRO HCL S.R.L. are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, în cazul în care anumite produse nu mai sunt disponibile. Daca plata se face în avans, clientul va avea dreptul de a primi înapoi banii platiti pentru produsul respectiv. În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor încasate de S.C. FABRO HCL S.R.L., dar nu si alte despagubiri.
Singura obligatie a S.C. FABRO HCL S.R.L.  fata de orice client în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor încasate de a respectivul client.
S.C. FABRO HCL S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, si nu poate fi trasa la raspundere în nici un fel; singura sa obligatie este de a înapoia banii clientului dupa returnarea produsului defect.
S.C. FABRO HCL S.R.L. nu îsi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site în ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, directe sau indirecte. În cazul în care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit în baza de date, S.C. FABRO HCL S.R.L. îsi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat înca.

Denuntarea unilaterala
Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul de vânzare încheiat la distanta, conform O.U. 34/2014, ce rezulta din comanda, in cel mult 14 zile calendaristice, de la data acceptarii livrarii in conformitate cu O.U. 34/2014.
S.C. FABRO HCL S.R.L. se obliga sa ramburseze sumele încasate de la acest consumator in maxim 14 zile calendaristice, conform O.U. 34/2014

Politica preturilor si transportul produselor
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs în parte. Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzac?iei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.
Plata se poate face prin oricare din modalita?ile de plata acceptate. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când consideram necesar.
Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece între momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta imediat.
S.C. FABRO HCL S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite în întregime de catre S.C. FABRO HCL S.R.L.

Termeni de livrare
Comenzile sunt trimise prin firma de curierat rapid specializat si ajung la client în aproximativ 24 de ore de la expediere. În conditii speciale sau în cazuri exceptionale, societatea îsi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Modalitati de plata
Plata se poate face prin orice modalitate disponibila acceptata de Fabro.ro.

Promotii si concursuri
S.C. FABRO HCL S.R.L. îsi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data începerii si terminarii acestor promotii este specificata pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

Taxe suplimentare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si împachetare care vor fi precizate.
Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
Pentru orice taxa perceputa în plus ne puteti contacta imediat.

Frauda
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Fabro.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Fabro.ro si va pune în miscare cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea ai lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasii cu un contract valabil încheiat.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul îsi asuma în totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual Fabro.ro.