Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Brandul Fabro

Brandul Fabro

Haine Femei Online si la Comanda – Satisfacem Cele Mai Exigente Dorinte

Povestea FABRO a inceput in anul 2013, cand am creat acest brand vestimentar 100% romanesc care a luat nastere din pasiunea pentru haine  si ne declaram inca de la inceput indragostiti de frumos, armonie si eleganta.
FABRO (Fabricat In Romania) este un concept vestimentar unic pe piata, adresandu-ne femeii moderne, care doreste sa iasa din uniforma stilului de masa, oferindu-I creatii unice si originale, definite printr-un stil clasic-chic, pe care o vedem trecand cu lejeritate de la tinuta de birou la cea de cocktail, predominand creatiile office si casual-office. Fiecare model vestimentar este creat cu gandul de o oferi femeilor emotii si experiente vestimentare, caracterizate prin :
  • Experienta creatiilor unice, originale si personalizate
  • Experienta admiratiei persoanelor din jur
  • Experienta unui dress code impecabil, indiferent de context sau moment al zilei
  • Experienta unui excelent raport calitate-pret
  • Experienta tinutelor “Fabro”, tradusa printr-un mix unic de eleganta, feminitate, senzualtate si stil, care devine o expresie a personalitatii si statutului tau.


Ce aducem nou?

Pe langa aceste atuuri ale creatiilor, Fabro a introdus pe piata tehnologia avansata a scannerelor 3D, oferind doamnelor ocupate posibilitatea de a beneficia de tinute perfecte prin inlocuirea prezentei   cu cea a unui manechin, copie fidela a corpului , personalizat la o scara de 1:1.
Procesul de creatie in cadrul atelierului Fabro este unul complex, incepand de la departamentul de creatie, unde se aleg modele care urmeaza a se produce, inspirate din expozitii si prezentari de moda internationale, carora se adauga amprenta artisitica a designerilor nostri, materialele de cea mai buna calitate, croieli si detalii unice.
Conceptul vestimentar Fabro ofera clientelor diferite variante adaptate atat ca si stil, categorii de produse cat si ca politici de produs si prêt diferentiate in 3 pachete distincte de servicii: standard, plus si premium.


Cum alegi tinuta?

Clientele noastre pot achizitiona creatiile Fabro  atat de pe magazinul online, magazinele partenere, cat si din magazinul-atelier unde gasesc produsele disponibile pe stoc, in fiercare luna producand alte 12 modele unice, intr-un numar limitat de 400 de produse. De asemenea, politica noastra de produs vizeaza o politica atenta de personalizare si ajustare sau creatie completa conform sfaturilor personalizate ale designerilor nostri, intr-o atmosfera primitoare, intima, alaturi de optiunea unui manechin 3D pentru a economisi timp.
 

Ce optiuni ai?

Pachetele oferite de brandul Fabro intrunesc cele mai diverse si exigente cerinte si asteptari ale clientelor noastre in functie de preferinte si bugete.


Pachetul custom standard
ofera posibilitatea de a comanda/achizitiona produsul direct de pe magazinul on line, din magazinul-atelier sau prin intermediul magazinelor partenere.
Detalii

Pachetul custom plus
se adreseaza clientelor care se regasesc in diferite modele disponibile, insa necesita anumite ajustari de dimensiuni sau doresc alte materiale ...

Detalii

Pachetul costum premium
se adreseaza atat femeilor care sunt definite de un anumit stil pe care cu greu il gasesc pe piata, cat si femeilor care vor sa se reinventeze si sa experimenteze tinute si stiluri ...
Detalii