Caracteristici vestimentare in functie de zodie


Caracteristici vestimentare in functie de zodie

Personalitatea noastra este influentata de caracteristicile principale ale zodiacului, care fara sa ne dam seama se reflecta in multe aspecte ale vietii, inclusiv stilul vestimentar.
In randurile care urmeaza vom prezenta cateva caracteristici ale zodiei care influenteaza subconstient stilul si alegerile vestimentare in randul femeilor.
CAPRICORN (22 decembrie-20 ianuarie)
TIPIC PENTRU FEMEIA CAPRICORN ESTE... sa vrea sa controleze totul, sa-si urmeze drumul cu convingere, fara sa se lase influentata de nimic, si sa fie loiala. In plus, e o persoana foarte deschisa la minte, competenta si disciplinata.
Caracteristici vestimentare: Esti adepta hainelor de lux si a tinutelor care îti exprima în totalitate personalitatea. Culorile care ti se potrivesc cel mai bine sunt rosu, negru, gri si verde.
VARSATOR (21 ianuarie-18 februarie)
TIPIC PENTRU FEMEIA VARSATOR ESTE... sa fie diferita de restul. Pentru ea, cele mai importante sunt libertatea si autodepasirea, motiv pentru care este in permanenta in cautarea unor impulsuri si sanse noi.
Caracteristici vestimentare: Varsatorii sunt firi artistice si avangardiste. Nu este de mirare ca vrei sa fii întotdeauna cu un pas înainte. Iubesti hainele confortabile si stilul sport. Culorile tale sunt albastru, violet, bleumarin, alb si negru.
PESTI (19 februarie- 20 martie)
TIPIC PENTRU FEMEIA PESTI ESTE... faptul ca nu poti spune niciodata ca o cunosti cu adevarat, chiar si partenerul descopera ceva nou la ea in mod constant. Ea, in schimb, poate sa citeasca sufletele oamenilor si are o intuitie incredibila.
Cracterisitici vestimentare: Îti plac hainele care îti accentueaza formele si esti adepta stilului romantic. Materialele vaporoase ti se par extrem de elegante si te fac sa te simti sexy si astragatoare. Culorile tale sunt toate nuantele de albastru, violet, verde.
BERBEC  (21 martie-20 aprilie)
TIPIC PENTRU FEMEIA BERBEC... sa fie agitata in permanenta. Consuma multa energie chiar si pentru rezolvarea unei probleme minore. Spontana si curajoasa, este mereu gata sa faca schimbari radicale
Caracteristici vestimentare: Berbecii sunt cei care dau tonul si cei care stabilesc tendintele în moda. Esti obsedata de cumparaturi si asta se observa si în stilul tau vestimentar. Alegi haine nonconformiste care sa te scoata în evidenta si sa impresioneze. Culorile tale sunt rosu, maro, negru, alb, negru, ocru si auriu.
TAUR (21 aprilie-21 mai)
TIPIC PENTRU FEMEIA TAUR ESTE... sa nu se relaxeze complet pana nu-si indeplineste scopul. Responsabilitate, armonie si sinceritate - si din punct de vedere financiar - sunt lucrurile pe care le apreciaza cel mai mult. Este o persoana activa, echilibrata, sincera si autentica.
Caracteristici vestimentare: Ai descoperit un stil al tau pe care îl pastrezi pentru totdeauna! Nu îti place sa oscilezi, pentru ca nu ai de ce. Stii exact ce îti place si ce nu. Tinutele tale sunt întotdeauna perfecte, si indiferent ce ai purta, o faci cu foarte mare eleganta. Culorile tale sunt nuantele delicate de roz - piersica, coral, somon, albastrul pal si în general culorile pastelate.
GEMENI (22 mai-21 iunie)
TIPIC PENTRU FEMEIA GEMENI ESTE ... sa treaca prin viata libera, asemeni unui fluture. Ii place sa fie inconjurata de oameni si leaga foarte usor prietenii. Setea ei de cunoastere pare a fi de nepotolit, insa o poate transforma usor intr-o persoana „bagacioasa".
Caracterisitici vestimentare: Garderoba ta este una impresionanta. Ai o uimitoare colectie de haine, din toate stilurile. Îti place la nebunie sa încerci stiluri noi, zi de zi. Culorile puternice, vii sunt pe placul tau. Culorile tale sunt argintiul, nunatele de galben, albastru, turcoaz si verde.
RAC (22 iunie-21 iulie)
TIPIC PENTRU FEMEIA RAC ESTE... faptul ca penduleaza mereu intre sentimente si ratiune. E sensibila, generoasa si intelegatoare - leaga noi prietenii cu usurinta si e mereu gata sa sara in ajutorul celor dragi. Totusi, daca se simte tradata sau nedreptatita, se retrage imediat.
Caracterisitici vestimentare: Nu îti place sa iesi în evidenta, iar hainele sunt un fel de cochilie a ta, sub care te faci nevazuta. În zilele tale bune îti place sa te îmbraci senzational, elegant si sexy, ceea ce îi face pe cei din jur sa se întrebe cum de nu ti-au vazut si aceasta latura pâna acum.
LEU (22 iulie-22 august)
TIPIC PENTRU FEMEIA LEU ESTE... sa-i invarta pe ceilalti pe degete cu carisma, buna dispozitie si naturaletea ei. Are o personalitate atat de puternica, incat nu concepe sa se lase dominata sau condusa - nici macar in pat!
Caracterisitici vestimentare: Leii iubesc hainele de lux, blanurile si pielea: nu e de mirare ca vrei întotdeauna tot ce e mai bun! Accesoriile sunt extrem de importante pentru tine. Cu ajutorul lor poti sa transformi complet o tinuta. Culorile tale sunt toate tonurile de rosu, oranj, galben, negru, auriu si gri.
FECIOARA (23 august-22 septembrie)
TIPIC PENTRU FEMEIA FECIOARA ESTE... simtul practic, realist. Inteligenta si prudenta innascuta o ajuta sa evite deciziile proaste sau superficiale. Planuieste totul in avans, iar in ceea ce priveste cariera, e pregatita sa infrunte orice obstacol cu mult curaj si o perseverenta demna de invidie.
Caracterisitici vestimentare: Îti place sa combini frumosul cu functionalul si esti obsedata de detalii. Stilul elegant si serios ti se potriveste cel mai bine. Culorile tale sunt negru, alb, albastru închis, rosu si roz.
BALANTA (23 septembrie-22 octombrie)
TIPIC PENTRU FEMEIA BALANTA E ... sa dea dovada de sarm, eleganta si bune maniere. Principiul echilibrului, specific semnului ei zodiacal, se aplica in toate aspectele vietii sale. Cu toate ca, in mod normal, acesta e un lucru bun, exista si dezavantaje: uneori, ii e aproape imposibil sa ia o decizie.
Caracterisitici vestimentare: Gasesti echilibrul perfect între forma si culoare. Iubesti eleganta si acest lucru se poate observa din tinutele pe care le alegi. Culorile tale sunt albastru, bleumarin, turcoaz, roz
SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)
TIPIC PENTRU FEMEIA SCORPION ESTE... sa „citeasca" oamenii intr-o clipita. E atrasa de tot ce e necunoscut si misterios. Sincera, combativa si uneori recalcitranta, nu-si tine niciodata parerile pentru ea, chiar si cu riscul de a rani sentimentele celorlalti.
Caracteristici vestimentare: Îti plac contrastele puternice, accesoriile voluminoase si tinutele care îti ofera un aer misterios. Culorile potrivite sunt rosu, bordo, negru, auriu.
SAGETATOR (22 noiembrie-21 decembrie)
TIPIC PENTRU FEMEIA SAGETATOR ESTE Principalul ei obiectiv in viata este sa se simta implinita. Vede intotdeauna partea plina a paharului si vrea mereu sa se autodepaseasca. Fiind individualista, evita munca in echipa si are dificultati in a se subordona.
Caracteristici vestimentare: Sagetatorii sunt adeptii confortului. Renunti cu usurinta la o tinuta foarte eleganta daca nu este comoda. Nu faci niciun compromis în acest sens. Îti place stilul casual si cel sportiv. Culorile tale sunt indigo, oranj, purpuriu, rosu, albastru si bleumarin.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine: