Machiajul Office. Cum il asortezi garderobei


Machiajul Office. Cum il asortezi garderobei

Ne petrecem cea mai mare parte a zilei la locul de munca, de aceea alegerea îmbracamintei si a machiajului poate fi o sarcina dificila. Trebuie sa dai dovada de profesionalism si sa te simti bine în pielea ta. Cum alegem, asadar, un machiaj care sa se potriveasca cu mediul office si cum îl asortam garderobei?

Machiajul office trebuie sa îti completeze personalitatea, dar nu trebuie sa fie prea strident pentru a da dovada de neprofesionalism si nici sa lipseasca pentru a parea stearsa. Cheia este gasirea unui echilibru prin accentuarea trasaturilor tale frumoase si mascarea defectelor. Un prim pas este aplicarea fondului de ten. Acesta trebuie sa fie bine întins pentru a nu parea rigida si chiar folosit în doua nuante pentru a contribui la un look natural. Poti folosi nuanta mai închisa pentru a acoperi zonele cu probleme si una mai deschisa pentru a evidentia trasaturile forte. Ascunde-ti cearcanele si imperfectiunile cu ajutorul unui corector, apoi fixeaza machiajul cu pudra. Aceasta îti va ajuta fata sa nu straluceasca, absorbind excesul de sebum din piele.

Dupa ce tenul tau pare natural si proaspat, urmeaza machiajul ochilor. Poti folosi un creion gri estompat sau farduri în nuantele maron deschis, roz palid, auriu sau piersica, finalizând printr-un strat sau doua de rimel. Important este sa ai sprâncenele pensate si aranjate cu fard sau creion în nuante de maron. Acestea îti vor defini forma fetei.

Rujul de buze pentru machiajul office trebuie sa fie discret, în nuante de bej, roz pal sau caramel. Evita rujul rosu aprins, fardul de pleoape negru sau sclipiciul. Acestea îti vor completa look-ul pentru o seara în club, nu la birou. Adauga totusi putina culoare în obraji, folosind un blush de o culoare apropiata cu cea a tenului tau.

Avantajul machiajului office este ca se potriveste extrem de bine cu orice îmbracaminte, îti accentueaza feminitatea si te face sa arati odihnita si naturala. 


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine: