Hainele made to measure. Rasfatul pe care ti-l permiti


Hainele made to measure. Rasfatul pe care ti-l permiti

O femeie arata bine atunci când se simte bine, de aceea este de înteles accentul pe care îl pune pe haine. Mersul la shopping este una dintre modalitatile prin care îti poti pune la punct garderoba, dar este cea mai eficienta? Sansele ca hainele cumparate din magazin sa-ti vina perfect sunt mici si nu pentru ca ar avea vreo problema corpul tau, ci pentru ca sunt realizate cu masuri standard, pentru a se potrivi cât mai multor femei. Însa, fiecare femeie este diferita, iar îmbracamintea ei trebuie sa respecte acest lucru.

O solutie ar putea fi hainele made to measure. Acest concept se apropie de croitorie, însa e diferit prin respectarea cerintelor clientului si redarea unor detalii la îmbracaminte, alcatuind un stil unic. Atunci când apelezi la o croitorie, deja vii cu materialul ales, gata pentru a fi cusut. În schimb, când apelezi la serviciile made to measure, îti poti realiza haine la comanda si te poti consulta cu specialisti, privind materialele, culorile, modelul.

De ce made to measure si nu croitorie?
Croitoriile au capatat sensul de demodat, întâmplându-se destul de des ca dorintele clientilor sa nu poata fi respectate întru totul, fie din nepricepere, ori din cauza lipsei resurselor necesare. Atunci când alegi made to measure, procesul de creare al hainelor tale devine mai complex, urmând a se lua o multime de decizii care sa te avantajeze.  Practic, este o investitie  pe care o faci în îmbracaminte de calitate atunci când ai înteles ca imaginea ta este foarte importanta când vrei sa transmiti un mesaj lumii. Grija pentru tinuta ta arata ca esti atenta la detalii si te diferentieaza de ceilalti, în contextul în care hainele oamenilor par trase la indigo.

Daca nu crezi ca îti permiti sa platesti pentru haine la comanda, gândeste-te la calitatea hainelor pe care ti le cumperi de obicei si la durata lor de viata. De câte ori trebuie sa îti cumperi o camasa noua pentru ca s-a decolorat la spalat sau un sacou pentru ca s-a uzat materialul? Apelând la servicii made to measure, vei obtine o durata de viata mai mare a hainelor tale, motiv pentru care banii cheltuiti pe acestea sunt perfect motivati. Permite-ti sa investesti în tine, rasfata-te si simte-te mereu bine cu ceea ce porti!


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine: