Cum sa-ti pui in valoare tinuta nonconformista


Cum sa-ti pui in valoare tinuta nonconformista

Femeile care aleg acest stil se pricep foarte bine sa combine diferite articole vestimentare si accesorii pentru a obtine un look original, care sa le reflecte personalitatea. Rareori renunta la obiecte vestimentare pentru ca stiu ca le vor mai purta cândva, adaptându-le tendintelor. Totusi, riscul la care se supun cel mai des este acela ca s-ar putea îmbraca inadecvat la anumite evenimente.

Cum recunoastem nonconformistele
Garderoba nonconformistelor este plina de articole vestimentare diferite, de la piese vintage la cele dupa ultimele tendinte în moda. Combinarea acestora, desi au stiluri diferite, contribuie la un look unic. Shopping-ul este mai mult o arta prin care se cauta acele piese speciale, ce vor întregi garderoba, motiv pentru care lanturile de magazine nu sunt locul preferat pentru cumparaturi.

Potenteaza-ti stilul creativ
Daca ai un stil nonconformist nu înseamna ca trebuie sa arunci la întâmplare hainele pe tine, ci sa faci combinatii inteligente de piese vestimentare pentru a obtine un rezultat original. Asorteaza tricotaje buclate cu fuste vaporoase sau office, ori poarta  pantaloni cu tunici si fuste cu centuri lasate pe solduri. Poti fi creativa si cu tinuta de la birou, însa nu trebuie sa iesi prea mult în evidenta. Daca sacoul office e un must, alege sa-l porti peste camasi cu centuri în talie. La costumul clasic poti purta o esarfa care sa nu se asorteze, pentru a iesi din monotonia tinutelor office. Daca alegi sa porti piese vestimentare neobisnuite în partea de sus a corpului, partea de jos trebuie sa fie ceva mai putin încarcata, pentru a crea echilibru si a nu parea neprofesionista.

Îti poti pune în valoare tinutele prin diferite combinatii de culori, recurgând la paleta delicata: sidefiu + violet închis, sângeriu + maro roz deschis. De asemenea, poti alege combinatii contrastante: negru + mar verde, apricot deschis + albastru regal, ori culori calde: mandarin + bleu-menta, mov + rosu moale.

Vedetele cu un stil vestimentar creativ de la care te poti inspira sunt Gwen Stefani, Kate Moss, Sienna Miller si Vivienne Westwood.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine: