Cum adopti stilul romantic


Cum adopti stilul romantic

Cea mai importanta caracteristica a unei femei este feminitatea si cum o poti sublinia mai clar decât prin stilul romantic? Elizabeth Taylor sau Sophia Loren au reprezentat exemplar acest stil vestimentar, motiv pentru care eleganta si senzualitatea lor au devenit un model pentru femeile din întreaga lume.

Cum recunosti stilul romantic?
Garderoba specifica stilului romantic contine multe flori, fie imprimate pe materiale, fie pe accesorii si aplicatii precum brose sau corsaje. Hainele au funde, volane, pliseuri, dantele si franjuri, iar lenjeria este mereu asortata si feminina. Femeile care au acest stil petrec mult timp îngrijindu-se, nu ies din casa neparfumate si sunt adesea remarcate de catre ceilalti.

Potenteaza-ti stilul romantic
Pentru a adopta acest stil, trebuie sa alegi piese vestimentare împodobite cu margele, aplicatii sau panglici. Poti recurge la materiale precum angora, casmirul, matasea sau satinul, daca bugetul îti permite. Încearca sa combini fustele sau rochiile cu un cardigan sau jacheta. Alege materialele suprapuse precum sifonul sau dantela si completeaza-ti look-ul cu o pereche de sandale cu toc. La birou poti opta pentru o rochie vaporoasa combinata cu o jacheta sau sacou, ori poti îndulci aspectul sobru printr-o camasa înflorata la pantalonii office.

Culorile joaca un rol important în stilul romantic, fiind responsabile de îndulcirea aspectului tinutei. Daca vrei sa adopti o paleta delicata, poti alege dintre roz aprins si violet deschis, verde molid si bleu-menta sau cacao si sidefiu. Poti alege culorile unei palete mai calde, precum coraiul si cremul sau verdele-gri si albastrul-verzui. Pentru o paleta contrastanta îmbraca-te în culori ca smarald-turcoaz, stacojiu, apricot si albastru regal.

Mizeaza pe accesorii
Accesoriile fac diferenta între o tinuta obisnuita si una feminina. Adauga o floare în par, pe umar, pe poseta sau pantofi pentru un look delicat. Poarta bijuterii cu detalii sau voluminoase si pantofi cu toc. Adauga dresuri tricotate la tinuta ta sau cu motive florale. Daca vrei sa pui accent pe forma picioarele tale, poti purta ciorapi cu dunga. Acestia vor aduga un plus de eleganta.
Machiajul pentru o tinuta romantica nu este foarte încarcat, ci mai degraba natural pentru a-ti pune în evidenta trasaturile fetei. Culorile fardurilor si rujului sunt de cele mai multe ori roz, apricot, bej sau violet deschis. Cel mai indicat este sa îti lasi parul lung, tuns în scari si putin ondulat sau îl poti strânge într-un coc lejer, adaugând accesorii.

Adopta stilul romantic în tinuta ta, inspirându-te de la mari designeri precum Carolina Herrera, Alberta Ferretti sau Chloé si bucura-te de eleganta si rafinament!


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine: