Camasa - perfecta pentru orice ocazie!


Camasa - perfecta pentru orice ocazie!

Camasa a fost initial o piesa vestimentara strict masculina. În 1800, în timpul Imperiului Francez, femeile care adoptau stilul masculin erau obligate sa se prezinte la prefectura pentru a obtine o autorizatie în acest sens, altfel ar fi fost arestate. Momentul în care camasile au încetat sa faca parte doar din garderoba barbatilor, a fost când Coco Chanel a revolutionat moda si a transformat viziunea pe care femeile o aveau despre acest articol vestimentar.

Avantajul camasilor este ca nu se demodeaza niciodata si pot fi adoptate pentru stilul fiecareia dintre noi. Cu toate ca prima imagine ce ne vine în minte când ne gândim la camasi este cea a camasii albe, clasice, trebuie sa vedem numeroasele optiuni pe care le avem. Camasile albe sunt indicate la locul de munca si întâlnirile de afaceri, interviuri sau chiar iesiri în oras. Nu trebuie sa ne gândim ca sunt singura optiune pentru tinuta office.

Femeile cu un stil romantic pot alege camasile cu imprimeuri florale, pe care le pot combina cu pantaloni simpli. Daca vrei ceva diferit, poti încerca camasile cu jabou, datorita aerului aristocrat vei obtine un look original. Pentru un aer mai sexy adopta camasile cu insertii de piele sau transparente cu un sacou deasupra. Camasile cu guler scurt sunt o alta optiune pentru cele care vor un look original la birou.

Aproape orice model de camasa poate fi adoptat stilului office, atâta vreme cât are un material corespunzator si este combinata cu alte piese vestimentare pe masura. De asemenea, camasile office pot fi transpuse în tinute mai casual în functie de încaltaminte, pantaloni si alte accesorii. Asadar, camasile sunt piese vestimentare ce se adapteaza usor oricaror ocazii, atâta vreme ce stim cum sa le asortam. O camasa poate fi piesa centrala a tinutei, situatie în care trebuie sa nu încarci cu prea multe accesorii sau culori, nu uita ca „numai mintile stralucite îsi pot permite stilul simplu”. 


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine: