Fabro.ro – un concept fresh pe piata autohtona


Fabro.ro – un concept fresh pe piata autohtona

Câte dintre femei nu si-au dorit când erau mici sa-si creeze propriile haine sau sa poarte diferite tinute care sa le vina bine si sa le reprezinte? Din pacate nu toate femeile au devenit designeri vestimentari si nici nu au masuri de model. Deseori pierdem timp valoros la cabinele de proba încercând sa gasim tinuta perfecta, iesind dezamagite din magazin fara a cumpara nimic sau cumparând haine cu masuri nepotrivite, spunând ca le vom modifica la croitorie. Dar va mai arata tinuta la fel?

Din acest motiv a aparut Fabro, o firma româneasca producatoare de îmbracaminte. Aceasta vine în sprijinul femeilor care doresc obiecte vestimentare de calitate, menite sa le faca sa se simta încrezatoare, al caror timp este pretuit si doresc sa îl economiseasca. Ce aduce Fabro nou este conceptul tehnologiei avansate de scanare 3D, ce realizeaza un manechin personalizat, în scopul crearii tinutei tale fara a fi nevoita sa te deplasezi pentru proba. Astfel, tinuta realizata la comanda va ajunge acasa la tine fara prea mult efort.

Un alt lucru inedit oferit de Fabro este libertatea de alegere a serviciilor, putând comanda online produsele dorite sau chiar veni cu sugestii pentru anumite tinute. În cazul în care nu îti vine masura modelului de pe site, nu îti place materialul sau doresti un model anume, cei de la Fabro îti pun la dispozitie oportunitatea de a alege. Indiferent daca este vorba despre tinute office, casual sau de seara, femeile trebuie sa se simta bine purtându-le. Apelând la astfel de servicii, femeile au ocazia sa îsi personalizeze îmbracamintea prin culorile preferate, materialele dorite sau modelele ce le avantajeaza. Ce poate fi mai placut decât o tinuta originala care sa te reprezinte?

Dintre nenumaratele firme de îmbracaminte din România, Fabro de distinge prin faptul ca este axat pe întelegerea nevoilor femeii. Asa cum spunea si Givenchy: „Rochia trebuie sa urmeze forma corpului unei femei, nu corpul forma rochiei”, iar Fabro întelege acest lucru.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine: