Cum sa adopti stilul dramatic


Cum sa adopti stilul dramatic

Daca îti place ca privirile sa fie atintite asupra tinutelor tale pentru combinatiile vestimentare pe care le faci, atunci te-ai descurca de minune cu stilul dramatic. Acest stil este usor de recunoscut prin croirurile inspirate din vestimentatia masculina, liniile drepte si imprimeurile abstracte. Femeile care adopta stilul dramatic sunt misterioase, carismatice si au o personalitate puternica.

Daca mergi constant la shopping iar garderoba ta este alcatuita din haine cu stiluri foarte diferite, nu trebuie sa îti faci griji. Adopta stilul dramatic combinând piese independente, în culori contrastante. Completeaza look-ul prin accesorii îndraznete si socante, care sa-ti reprezinte personalitatea. Desigur, trebuie sa eviti sa porti astfel de tinute la birou pentru a nu parea prea încarcate.

Adauga acel ceva special tinutei tale prin centuri cu catarame si aplicatii interesante precum bijuteriile si decupajul sau imprimeuri îndraznete, în culori contrastante. Poti crea contrast si prin combinarea unor stiluri vestimentare diferite. Alege sa porti pantaloni la dunga cu topuri voluminoase, în croiuri neobisnuite sau sacouri office cu pantaloni largi. Este important sa stii ca nu trebuie sa renunti de tot la stilul office pentru a te apropia de cel dramatic.  Poarta rochiile sau costumele office cu accesorii neobisnuite pentru a obtine un look original. Asorteaza tinutele simple cu o esarfa colorata peste palton, o palarie sau o pereche de pantofi interesanti.

Machiajul pentru stilul dramatic este intens, deseori asortat cu un ruj rosu seara, iar pe timpul zilei nu lipseste creionul dermatograf, mascara si glossul. Manichiura este simpla, realizata cu  lacuri transparente, ori în culori pale. În ceea ce priveste parul, îti poti face suvite colorate în nuante care sa se asorteze cu tenul si te poti sfatui cu stilistul tau pentru a fi la curent cu ultimele tendinte.

Paleta coloristica pentru stilul dramatic este destul de ofertanta. Din paleta calda poti alege combinatiile: mov + chihlimbar, bronz + galben narcisa, din paleta contrastanta: mar verde + apricot deschis, rosu + maro-negru, iar din paleta rece: coacaza + albastru regal, ori verde molid + verde-albastru.

Pentru a adopta stilul dramatic, inspira-te din tinutele marilor celebritati precum Madonna, Naomi Campbell, Monica Bellucci sau Donatella Versace.
 


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine: