10 sfaturi pentru a-ti alege tinutele pe o saptamana intr-o ora


10 sfaturi pentru a-ti alege tinutele pe o saptamana intr-o ora

Cât timp pierzi zilnic în fata dressing-ului? Alegerea tinutei nu este mereu o placere, mai ales daca esti pe fuga si ajungi sa porti aceleasi haine, doar ca sa nu întârzii. Putina organizare te-ar putea scoate din impas. Iata câteva sfaturi pentru a-ti alege tinutele pe o saptamâna într-o ora.

1. Organizeaza-ti garderoba
Ordinea din sifonier te va ajuta sa îti alegi mai repede tinutele. Aranjeaza-ti hainele pe categorii si stiluri, astfel vei sti exact unde sa cauti. Organizarea garderobei mai înseamna si debarasarea de acele articole de îmbracaminte pe care nu le mai porti, dar si-au facut loc pe raftul tau pentru ca „o sa le porti într-o zi”.

2. Verifica starea meteo pentru întreaga saptamâna
Pentru a nu avea surprize atunci când iesi din casa, tinutele tale trebuie sa tina cont de vreme. Verifica starea meteo pentru întreaga saptamâna, astfel vei avea suficient timp sa alegi ce vei purta, fara sa te mai grabesti dimineata.

3. Lista cu tinute
Chiar daca pare scolaresc, o lista cu tinutele pe care le vei purta în fiecare zi a saptamânii, te poate scuti de pierderea timpului în fiecare dimineata. Arunca o privire în garderoba si noteaza ce combinatii de haine ai putea purta.

4. Organizeaza-ti accesoriile
Grupeaza accesoriile dupa categorii si alege-le pe cele potrivite pentru fiecare tinuta. Astfel nu vei cauta câte 10-15 minute un cercel pierdut între bratari si coliere. De asemenea, selecteaza gentile si pantofii ce îti vor completa tinuta.

5. Pregateste-ti hainele de cu seara
Calcarea sacourilor sau camasilor nu e un hobby pentru cele mai multe dintre noi, mai ales dimineata. Calca-ti hainele pentru întreaga saptamâna sau de cu seara pentru ca dimineata sa nu ai niciun motiv de graba.

6. Pregateste geanta de serviciu 
De câte ori o femeie îsi schimba geanta, exista sanse mari sa îsi fi uitat ceva în cealalta. Fie ca ai o geanta de mâna si una de serviciu sau doar una singura, fii sigura ca ai la tine tot ce îti trebuie si ca îti completeaza tinuta. Pregateste de cu seara geanta si lucrurile necesare pentru a doua zi.


7. Alege o tinuta de rezerva
Te-ai trezit cu fata la cearsaf sau tinuta de astazi nu se potriveste cu starea ta? Alege o tinuta de rezerva pe care o poti purta când vrei sa te abati de la lista ta.

8. Coafura si machiaj
Fiecare tinuta are o coafura sau machiaj cu care s-ar completa de minune. Fie ca vrei sa îti îndrepti parul, sa îl prinzi sau sa te machiezi, stabileste modelul pentru toate tinutele. Vei câstiga mai mult timp.

9. Alege tinute care te avantajeaza
Tine cont de forma corpului tau si de culorile care te avantajeaza pentru a nu renunta la mijlocul saptamânii, la tinute care te fac sa te simti inconfortabil. Alege sa maschezi zonele cu probleme si pune-ti în evidenta atuurile.

10. Experimenteaza noi combinatii de haine
Daca dupa câteva zile tinutele se repeta, e semn ca trebuie sa încerci noi combinatii. Probeaza-ti hainele pâna alcatuiesti tinute noi. Vei descoperi cu siguranta combinatii la care nu te-ai gândit.



Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Introduceti codul din imagine: